Weekend walentynkowy

04 Lut Weekend walentynkowy

Kochamy dobrą kuchnię, dlatego w święto miłości zapraszamy Państwa do nas na wyjątkową kolację walentynką. W weekend 13-14 lutego nasz szef kuchni przygotował specjalne menu, które tym razem jest nieco inne niż dotychczas. By ów dzień był wyjątkowy, nasze menu nie zawiera opisu poszczególnych dań, a jedynie ich składniki – sposób przyrządzenia i podania będzie niespodzianką. Zapewniamy, że nie będziecie Państwo zawiedzeni.

Zupa:
Miso | Udon | Tofu | Krewetki | Jajko | Kolendra | Imbir

Sałatka:
Sałaty | Anchois | Kaczka | Pomidor | Grzanka | Czosnek | Majonez

Pasta:
Tagliatelle | Omułki | Kalmar | Chilli | Ośmiornica | Glony Wakame | Olej

Danie mięsne:
Polędwiczki | Szynka parmeńska | Puree | Kapusta włoska | Pak-choi | Rozmaryn | Estragon

Ryba:
Dorsz | Ciasto francuskie | Ziemniaki | Por | Grzyby | Fenkuł | Szalotka | Teryiaki

Deser:
Kokos | Ciasto filo | Lody | Migdały | Granat | Mięta | Porzeczka

Do kolacji polecamy również wino musujące Baron de Rothberg – harmonijne i zrównoważone w smaku wino o jasnożółtej barwie oraz eleganckich i trwałych bąbelkach (w sprzedaży zarówno na butelki, jak i lampki).