20 Lis Weekendowe specjały

W październiku inaugurujemy „Weekendowe specjały”. Co weekend w godzinach 14:00 – 17:00 szef kuchni zaproponuje menu w promocyjnych cenach, które będzie się składać zarówno z dań z naszej karty, jak i jego autorskiej propozycji.

W dwa ostatnie weekendy listopada (czyli 21, 22 oraz 28 i 29) serwujemy:

  • Zupa dnia  7 PLN
  • Pasta dnia 10 PLN
  • Panini z serem i warzywami 10 PLN
  • Mini burger 10 PLN
  • Pierś z kurczaka na puree kalafiorowym z kaszą gryczaną z zielonym groszkiem 14 PLN
  • Sałatka z camembertem z pieca z konfiturą z czerwonej cebuli i brzoskwinią 10 PLN
  • Banan w cieście cynamonowym z wiśnią 7 PLN

Smacznego!

WEEKEND SPECIALS!

With the beginning of October we start „Weekend Specials”. Every weekend between 2pm and 5pm our chef will create a set with promotional prices which includes several dishes from our menu as well as his own proposal. 

Two last weekends of November (21st – 22nd and 28th – 29th) we serve: 

  • Soup of the day 7 PLN
  • Pasta of the day 10 PLN 
  • Panini with cheese and vegetables 10 PLN
  • Mini burger 10 PLN
  • Chicken breast on cauliflower puree served with buckwheat and green peas 14 PLN
  • Salad with camembert baked in the oven with red onion jam and peach 10 PLN
  • Banana in the cinnamon dough with cherry 7 PLN

Enjoy!