Sylwester 2015/2016

30 Paź Sylwester 2015/2016

Mówi się, że jaki Sylwester taki cały nowy rok, dlatego też mamy przyjemność zaprosić na wspólne powitanie 2015 roku w szampańskiej atmosferze. Taneczne rytmy, o które zadba nasz DJ oraz wykwintne dania sprawią, że każdy z uczestników imprezy powita Nowy Rok w niepowtarzalnej atmosferze.

MENU:

 

I KOLACJA:

  • polędwiczki wieprzowe w sosie anyżowo-cynamonowym z grillowaną cukinią
  • roladki z indyka nadziewane mięsno-warzywnym farszem polane sosem rozmarynowym, ze świeżym granatem z dodatkiem smażonej polenty


Dodatki:

  • szpecle z grillowanymi warzywami
  • ziemniaki w mundurkach z czosnkiem i tymiankiem
  • bukiet chrupiących sałąt z vinegrettem koniakowo-kolendrowym

 

ZIMNA PŁYTA:

Stół z owocami morza:

  • krewetki w panko z sosem z marakuji
  • jajka przepiórcze w papilotach z sosem z kawioru
  • kalmary w tempurze z konfiturą z czarnej porzeczki na ostro
  • algi morskie z ryżem, żółtą rzepą i marynowanym imbirem
  • płatki łososia faszerowane serem mascarpone
  • śledzie w sosie jogurtowym na carpaccio z surowych buraków zaprawianych w wytrawnym winie


Bufet mięsny:

  • skrzydełka w sosie BBQ
  • swojski pasztet wieprzowy z pikantną sałatką z kwaśnych jabłek
  • boczek z dressingiem musztardowym z całą gorczycą
  • deska włoskich i polskich wędlin
  • carpaccio z kaczki z salsą z caramboli
  • jajko po szkocku na płatkach cykorii


Bufet zakąsek:

  • flauty zapiekane w cieście faszerowane warzywami
  • tortilla z chorizo i serem pleśniowym
  • mini caprese z bazylią i oliwą z oliwek
  • sakiewki z ciasta filo z camembertem i sosem wiśniowym
  • sery z 4 stron świata
  • tarta grzybowa zapiekana z mozzarellą i świeżo siekaną pietruszką
  • mini fritaty z szynką


Bufet sałatkowy:

  • sałatka z ryżem, mięsem krabowym i sosem teryiaki
  • sałatka z pieczoną polędwiczką, czarnym sezamem i vinegrettem ziołowym
  • sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami


Bufet słodkości:

  • tiramisu waniliowe
  • szarlotka z sosem waniliowym
  • ciasteczka francuskie z owocami i konfiturą malinową

 

II Kolacja:

  • zupa stawiająca na nogi z wieprzowiną, warzywami i kluseczkami pietruszkowymi

 

Napoje i alkohole:

  • 2 lampki szampana
  • butelka 0,5l wódki lub butelka 0,7l wina (białego/czerwonego) – na parę
  • napoje zimne (coca-cola, sprite, woda mineralna, soki) – bez ograniczeń
  • napoje gorące (kawa czarna, biała, espresso, herbata) – bez ograniczeń

 


 

Cena:

  • do 6 grudnia – 250PLN/os.
  • od 6 grudnia – 280 PLN/os.

 

Rezerwacja miejsc pod numerem telefonu 32 251 54 73 lub mailowo: spencer@spencerpub.pl

Zapraszamy do wspólnej zabawy!