
30 Paź Sylwester 2015/2016
Mówi się, że jaki Sylwester taki cały nowy rok, dlatego też mamy przyjemność zaprosić na wspólne powitanie 2015 roku w szampańskiej atmosferze. Taneczne rytmy, o które zadba nasz DJ oraz wykwintne dania sprawią, że każdy z uczestników imprezy powita Nowy Rok w niepowtarzalnej atmosferze.
MENU:
I KOLACJA:
- polędwiczki wieprzowe w sosie anyżowo-cynamonowym z grillowaną cukinią
- roladki z indyka nadziewane mięsno-warzywnym farszem polane sosem rozmarynowym, ze świeżym granatem z dodatkiem smażonej polenty
Dodatki:
- szpecle z grillowanymi warzywami
- ziemniaki w mundurkach z czosnkiem i tymiankiem
- bukiet chrupiących sałąt z vinegrettem koniakowo-kolendrowym
ZIMNA PŁYTA:
Stół z owocami morza:
- krewetki w panko z sosem z marakuji
- jajka przepiórcze w papilotach z sosem z kawioru
- kalmary w tempurze z konfiturą z czarnej porzeczki na ostro
- algi morskie z ryżem, żółtą rzepą i marynowanym imbirem
- płatki łososia faszerowane serem mascarpone
- śledzie w sosie jogurtowym na carpaccio z surowych buraków zaprawianych w wytrawnym winie
Bufet mięsny:
- skrzydełka w sosie BBQ
- swojski pasztet wieprzowy z pikantną sałatką z kwaśnych jabłek
- boczek z dressingiem musztardowym z całą gorczycą
- deska włoskich i polskich wędlin
- carpaccio z kaczki z salsą z caramboli
- jajko po szkocku na płatkach cykorii
Bufet zakąsek:
- flauty zapiekane w cieście faszerowane warzywami
- tortilla z chorizo i serem pleśniowym
- mini caprese z bazylią i oliwą z oliwek
- sakiewki z ciasta filo z camembertem i sosem wiśniowym
- sery z 4 stron świata
- tarta grzybowa zapiekana z mozzarellą i świeżo siekaną pietruszką
- mini fritaty z szynką
Bufet sałatkowy:
- sałatka z ryżem, mięsem krabowym i sosem teryiaki
- sałatka z pieczoną polędwiczką, czarnym sezamem i vinegrettem ziołowym
- sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami
Bufet słodkości:
- tiramisu waniliowe
- szarlotka z sosem waniliowym
- ciasteczka francuskie z owocami i konfiturą malinową
II Kolacja:
- zupa stawiająca na nogi z wieprzowiną, warzywami i kluseczkami pietruszkowymi
Napoje i alkohole:
- 2 lampki szampana
- butelka 0,5l wódki lub butelka 0,7l wina (białego/czerwonego) – na parę
- napoje zimne (coca-cola, sprite, woda mineralna, soki) – bez ograniczeń
- napoje gorące (kawa czarna, biała, espresso, herbata) – bez ograniczeń
Cena:
- do 6 grudnia – 250PLN/os.
- od 6 grudnia – 280 PLN/os.
Rezerwacja miejsc pod numerem telefonu 32 251 54 73 lub mailowo: spencer@spencerpub.pl
Zapraszamy do wspólnej zabawy!