
12 Mar RESTAURANT WEEK
W dniach 1-10 kwietnia bierzy udział w Restaurant Week Silesia – festiwalu najlepszych restauracji.
Zasady rezerwacji są proste:
- wejdź na stronę https://restaurantweek.pl/restauracja/25856/spencer-pub/
- kliknij w guzik „rezerwuj”, by określić liczbę gości, dzień i godzinę wizyty
- wybierz menu (do wyboru menu mięsne i wegetariańskie – opis poniżej)
- dokonaj rezerwacji i opłaty – 3-daniowy zestaw kosztuje 39,00/os.
- resztą zajmiemy się my 🙂
MENU 01
- Szynka parmeńska podana z grillowanymi buraczkami i jajkiem przepiórczym
- Roladki drobiowe nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie rozmarynowym z pieczonymi ziemniakami, puree marchewkowym i grillowaną cukinią
- Naleśniki francuskie w sosie pomarańczowym z karmelizowanymi owocami
MENU 02
- Grillowane szparagi w sosie serowym podane na endywii
- Dorsz z orzechami pod salsą pomidorową z mozzarellą podany z bukietem chrupiących sałat
- Mus truskawkowy z gałką lodów waniliowych i listkiem świeżej mięty
W razie pytań pozostajemy do Państwa dyspozycji pod numere telefonu 32/251 54 73 lub mailowo: spencer@spencerpub.pl