RESTAURANT WEEK

RW_blog

12 mar RESTAURANT WEEK

W dniach 1-10 kwietnia bierzy udział w Restaurant Week Silesia – festiwalu najlepszych restauracji.

Zasady rezerwacji są proste:

  • wejdź na stronę https://restaurantweek.pl/restauracja/25856/spencer-pub/
  • kliknij w guzik „rezerwuj”, by określić liczbę gości, dzień i godzinę wizyty
  • wybierz menu (do wyboru menu mięsne i wegetariańskie – opis poniżej)
  • dokonaj rezerwacji i opłaty – 3-daniowy zestaw kosztuje 39,00/os.
  • resztą zajmiemy się my :)

 

MENU 01

  • Szynka parmeńska podana z grillowanymi buraczkami i jajkiem przepiórczym
  • Roladki drobiowe nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie rozmarynowym z pieczonymi ziemniakami, puree marchewkowym i grillowaną cukinią
  • Naleśniki francuskie w sosie pomarańczowym z karmelizowanymi owocami

 

MENU 02

  • Grillowane szparagi w sosie serowym podane na endywii
  • Dorsz z orzechami pod salsą pomidorową z mozzarellą podany z bukietem chrupiących sałat
  • Mus truskawkowy z gałką lodów waniliowych i listkiem świeżej mięty

 

 

W razie pytań pozostajemy do Państwa dyspozycji pod numere telefonu 32/251 54 73 lub mailowo: spencer@spencerpub.pl