Wielkanocny catering

Wielkanocny catering – to nasza kolejna kulinarno-świąteczna propozycja. Po ogromnym sukcesie cateringu wigilijnego i odpowiadając na liczne zapytania naszych gości, zapraszamy do skorzystania z naszych usług i skorzystania z oferty cateringu wielkanocnego. 

Tegoroczna oferta będzie troszkę inna: zamiast proponować gotowe zestawy, zachęcamy Państwa do skomponowania swojego własnego stołu wielkanocnego na bazie naszych dań. Składając zamówienie prosimy tylko o podanie ilości danej potrawy, jaką Państwo życzą sobie przygotować. 

 

ZUPA
9,00/porcję

żurek z białą kiełbasą i jajkiem przepiórczym

 

JAJKA
20,00/8 połówek
  • ze szpinakiem i sezamem
  • faszerowane wątróbką drobiową
  • nadziewane pastą łososiową
  • nadziewane serem pleśniowym

 

JAJKA PRZEPIÓRCZE
18,00/6 sztuk
  • po szkocku na rukoli
  • zapiekane w szynce parmeńskiej
  • z łososiem i czarnym sezamem

 

KRUCHE BABECZKI Z PASTĄ:
2,50/sztukę
  • łososiową
  • kawiorową
  • śledziową
  • jajeczną
  • chrzanową

 

SAŁATKA
9,00/150gr
  • z jajkiem, fetą i burakami
  • z jajkiem, serem pleśniowym i orzechami
  • śledziowa ze świeżym granatem i kuskusem

 

Kuleczki z łososia faszerowane ricottą i chrzanem – 3,50/sztukę

Biała kiełbasa zapiekana w boczku z ziołami – 28,00/500gr

Pasztet drobiowy z grzybami i sosem brzoskwiniowym – 25,00/500gr

Rolada z boczku z pieczoną gruszką – 25,00/500gr

Szynka pieczona w jałowcu i żurawinie – 40,00/500gr

Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami i mozzarellą – 17,00/180gr

 

Zamówienia można składać osobiście odwiedzając naszą restaurację lub telefonicznie pod numerem telefonu 32 251 54 73.

Odbiór cateringu realizujemy do soboty wielkanocnej włącznie.

Zamówienia prosimy składać na min. 4 dni przed datą realizacji. Preferowany odbiór osobisty. W przypadku dowozu, jego koszt zostanie rozliczony dodatkowo.