Boże Narodzenie to wyjątkowy czas, jak żadne innego święto zmienia atmosferę wokoło, zwalnia tempo dnia, nastraja na spotkanie z drugim człowiekiem. Zapraszamy do zorganizowania wigilijnego spotkania firmowego w eleganckiej i ciepłej atmosferze. Spencer Pub z wielką radością przygotuje niezapomniany wieczór wigilijny dla dowolne grupy gości. Naszym niepodważalnym atutem jest szef kuchni, który od 15 lat dba o kulinarne doznania i sprawi, że Państwa kolacja będzie wyjątkowa.
W naszej ofercie:
- eleganckie, świąteczne menu (tradycyjne lub oryginalne)
- szeroki wybór róźnorodnych napojów i alkoholi
- kolacja serwowana lub bufetowa
- uroczysta dekoracja stołu
- nastrojowa muzyka świąteczna na życzenie
- miła i profesjonalna obsługa
- opłatek dla uczestników
- fotograf na życzenie
PRZYKŁADOWE MENU:
Wariant I – 69 PLN/osobę
- Przystawka: riavioli z kapusta kiszona na sosie maślano-winnym
- Zupa: barszcz z cannelloni faszerowanymi grzybami i kapustą
- Danie główne: polędwiczki wieprzowe na puree z fasoli białej w sosie miętowym i z zasmażaną kapustą z suszem
- Deser: makówki z bakaliami i orzechami
Wariant II – 99 PLN/osobę
- Przystawka: siekany tatar z łososia z kaparami, miętą, kruszonką orzechowa i sosem limonkowo-miodowym
- Zupa grzybowa z z domową zacierką i świeżą pietruszką
- Danie główne: halibut w panierce pistacjowej na puree buraczano-chrzanowym, podany z marynowaną cukinią i marchewką na sosie wiśniowy
- Deser: mus z herbaty matcha i limonki na kokosie i słonym karmelu
- wino białe/czerwone do kolacji
Podane powyżej menu jest przykładową propozycją, a co za tym idzie jesteśmy otwarci na Państwa sugestie, by przygotować spotkanie wigilijne na miarę Państwa oczekiwań.
WIGILIJNY CATERING
Serdecznie zapraszamy również do skorzystania z naszego cateringu wigilijnego. Odbiór własny lub na dowóz do indywidualnego ustalenia.
MENU I – 40 PLN/osobę
- Sałatka buraczana z selerem naciowym, wędzoną rybą i prażonymi płatkami midgałów oraz musem z rukoli
- Śledzie w oleju z ogórkiem konserwowym, cebulką, kaparami oraz koperkiem
- Pasztet ze śliwką podawany z sałatką z ogórków zielonych w zalewie octowej z bazylią i pomidorami.
- Galaretka z ryby z puree brzoskiwniowym i chrzanem pietruszkowym
- Tatar ze śledzia podany na sałatce z rukoli, roszponki i winegretu z granatu
- Tradycyjne makówki z bakaliami i prażonym kokosem
MENU II – 60 PLN/osobę
- Soczysta pieczeń ze schabu w anyżu z orzechami włoskimi, szałwią i gorczycą
- Śledzie w salsie pomidorowej z szalotką i pietruszką
- Sałatka z wędzonym łososiem, brokułami i gruszką marynowaną w czerwonym winie i goździkami ze startą skórką pomarańczową
- Tarta z kapustą i grzybami leśnymi w aromacie świeżo mielonego pieprzu
- Roladki drobiowe faszerowane suszonymi owocami, makiem i żurawiną
- Dorsz w trawie cytrynowej i świeżej kolendrze podany na kuskusie z rodzynkami i karmelizowanymi warzywami w miodzie spadziowym
- Mus z ryby wędzonej z limonką i smażonymi kawałkami dynii
Z wielką przyjemnością podejmiemy się organizacji Państwa kolacji wigilijnej, biorąc pod uwagę Państwa preferencje. Wszelki informacje, jak i zapytania o menu prosimy kierować na adres spencer@spencerpub.pl lub dzwoniąc pod numer 32 251 54 73.